onze diensten

allemaal met uitstekende service

Wij leveren alle soorten afbraak, renovatie, bouw- en verbouwdiensten en wij zijn altijd bereid om niet-standaard en unieke opdrachten op te lossen. Wij nemen elke uitdaging aan en brengen ze tot een goed einde.

Nieuwbouw

Ons team zal uw nieuwbouwproject van begin tot einde beheren. U heeft geen zorgen terwijl wij aan uw project werken. Wij leveren indien gewenst ook sleutel op de deur projecten.

Renovaties

Als U kiest voor AS Building, dan kiest U voor een renovatie volgens een strak opgevolgde planning, duidelijke afspraken en een vlotte communicatie van start tot oplevering.

Afbraakwerken

Op vlak van afbraakwerken gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Wij helpen je altijd verder. We doen totale afbraakwerken, of selectieve binnensloopwerken voor renovatie.

Staalwerken

We realiseren alle soorten staalconstructies en tussenconstructies voor zowel  renovatiewerken als nieuwbouw

Betonwerken

Alle betonwerken op maat. Betonnen kelders, trappen,  keldertrappen, zwembaden, funderingen enz…

Voorbereidingswerken/afwerking

Verandabouw

Alle voorbereidingswerken en totaalafwerking van veranda’s. Van funderingen tot gyprocwerken, sanitair, electriciteit, verwarming en aircosystemen.

onze klanten

Bedrijven waar we voor gewerkt hebben

Tijdens onze werkzaamheden hebben wij projecten gecreëerd voor honderden particulieren en zakelijke klanten. Wij zijn er trots op dit te mogen maken  hebben voor zulke gerespecteerde bedrijven!

willems
Plus-construct-logo
luyten logo
Poels-Logo-2-2048x1090