AS Building

Over ons

Over ons bedrijf

Wij zijn AS Building B.V.

AS Building is een gediversifieerd afbraak, renovatie, en bouwbedrijf, dat bestaat uit teams van mensen die zich in hun sector hebben bewezen. Allemaal werken ze aan het professioneel afbreken, renoveren, bouwen en onderhouden van projecten in heel België en Nederland. Maar wij geloven dat projecten over meer gaat dan beton en staal. Het gaat ook over mensen en de kracht van partnerschappen. Partnerschappen met onze werknemers, onze gemeenschappen, onze opdrachtgevers en onze klanten. Wij streven ernaar een handtekening te zetten onder al onze projecten door consequent te voldoen aan de eisen van het bestek.

En meer over ons

Onze inzet voor de bouw

AS Building is helemaal toegewijd aan het renoveren, bouwen en verbouwen door verantwoordelijkheid, innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn trots op het leveren van een kwaliteitsproduct, op tijd, de eerste keer. Wij streven ernaar een AS Building handtekening te plaatsen op al onze projecten door consequent te voldoen aan de eisen van de specificaties en door duurzame projecten af te leveren die een superieure waarde zijn voor de eigenaar. Alle zaken die wij in ons werk doen, zijn bedoeld om de behoeften van onze professionele opdrachtgevers en particuliere klanten te dienen. Wij hechten veel waarde aan creativiteit en duurzaamheid, kracht en sterkte, innovaties en technische vooruitgang.

feiten

Geweldige ervaringen bouwen geweldige Projecten

De historiek

AS Building is begonnen in 1999 als een klein bedrijfje waar we hard gewerkt hebben om tot het resultaat van heden te komen. Na veel ups and downs en jaren keihard werken zijn we geworden wat we nu zijn. Een gerenoveerd afbraak, renovatie, bouw en verbouw bedrijf.

Moderne Technologieën

Door gebruik te maken van de nieuwste bouwtechnologieën kunnen wij uitstekende projecten creëren in de afbraak, renovatie en bouwindustrie. Wij werken samen met architecten en ingenieurs, en passen hun bevindingen en aanwijzigingen toe in onze werkzaamheden en projecten.

Professioneel Teamwork

Goed teamwork is de sleutel tot succes! Wij delen deze stelling en waarderen elk van onze werknemers. Veel van onze teamleden werken al vele jaren bij AS Building en hebben succes geboekt in hun beroep. Dit feit helpt ons om al onze projecten, groot of klein,  op het hoogste niveau uit te voeren.